fbpx
logo Evodis

Account Manager

voor Vlaanderen

Account Manager

onbepaalde duur, voltijds

Evodis – Battice

Evodis (www.evodis.be) levert technische producten aan professionals in de water-, gas-, telecom-, en elektriciteitssector. Hun breed product assortiment bestaat o.a. uit gascomponenten, waterlekdetectiesystemen, connectoren, transformatoren, meetapparatuur, componenten voor glasvezelnetwerken, gereedschappen en nog veel meer.

Evodis wordt gedragen door een team van gemotiveerde collega’s die professionaliteit en entrepreneurship hoog in het vaandel dragen.

Evodis is een financieel gezond en sterk groeibedrijf, gedreven door innovatie. De producten en expertise zijn helemaal afgestemd op o.a. de “green deal”, de energietransitie en de fiber roll-out in België.

Functieomschrijving

Ben je gepassioneerd door techniek? Hou je ervan om projectmatig en oplossingsgericht mee te denken met je klanten? Ben je van nature een ondernemende persoon en vind je het fijn om je professionele netwerk uit te bouwen?

In deze gevarieerde en uitdagende groeifunctie krijg je de kans om actief mee te werken aan het mooie verhaal van Evodis en je eigen skills en vaardigheden verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te tillen.

Je krijgt hierbij uiteraard voldoende coaching en ondersteuning van de Sales Director en de rest van het team. Tot je taken behoren o.a.:

  • Uitbouwen van duurzame, lange-termijnrelaties met vooraanstaande partijen binnen de water-, gas-, telecom- en elektriciteitssector (netbeheerders, installateurs, leveranciers, …).
  • Voorstellen van het productportfolio van Evodis en de nieuwste product- en markontwikkelingen.
  • Aan de hand van een grondige behoeften analyse en consultatieve opstelling, oplossingen bieden.
  • Als ondernemer volg je jouw projecten van A tot Z op in samenwerking met collega’s en fabrikanten.
  • Je kan rekenen op onze aankoopdienst tijdens het opstellen van je offertes.

Je rapporteert aan de Sales Director.

Profiel

  • Je genoot een hogere opleiding met een technische en/of commerciële oriëntatie of bent gelijkwaardig door ervaring.

  • Relevante beroepservaring in B2B-verkoop is uiteraard een pluspunt, maar bovenal ben je gebeten door techniek en een communicatief ingesteld persoon die ervan houdt om lange termijn relaties uit te bouwen. Personen met een technische background/ervaring die zich willen ontpoppen tot een commerciële professional kunnen ook in aanmerking komen.

  • Je bent een teamplayer, resultaat gedreven en zeer nauwkeurig.

  • Je beschikt over voortreffelijke verbale en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands. Kennis van het Frans, Duits en Engels is een pluspunt.

Ons aanbod

Een uiterst gevarieerde en uitdagende functie waar je kan meewerken aan uitdagende projecten.

Evodis is een no-nonsense en snelgroeiend bedrijf waar eigen inbreng, betrokkenheid en ondernemerschap zeer wordt gewaardeerd.

Er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke groei en ontwikkeling (coaching, mogelijkheden voor bijkomende opleidingen, …), met aandacht voor een gezonde work life balans (flexibele uren, mogelijkheid tot thuiswerk, …).

Aantrekkelijke financiële voorwaarden (firmawagen, groepsverzekering, forfaitaire onkostenvergoeding, laptop/smartphone, …).

Hoe solliciteren?

Is de job van Account Manager bij Evodis je op het lijf geschreven?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar svd@addvalue.eu met vermelding van de referentie SVD-2142 – account Manager

Meer info over Evodis

Bezoek hier onze website

Contactadres:

Evodis
Cour Lemaire 20
B-4651 Battice

logo Evodis

Stuur deze vacature door

Stuur deze vacature door naar een vriend of vriendin, of mail ze naar jezelf om er later op te reageren.
Delen op je social media mag natuurlijk ook.

Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on print
Print
account manager Evodis