Hoe werken we?

Kies uw formule

We bieden met Nonkel Job 3 formules aan om uw vacature in beeld te brengen.

We gaan aan de slag met bestaand beeldmateriaal (foto’s van de website, reeds bestaande video’s, materiaal van leveranciers of partners. …)

Of we komen langs met een camerateam om uw bedrijf en vacature in beeld te brengen.

kies uw vacaturevideo formule

Maak een afspraak

Vertel ons naar wie u op zoek bent. Contacteer ons of maak rechtstreeks een afspraak in onze agenda.

In een korte briefing horen we graag wie uw ideale kandidaat is en wat er zo leuk is aan de job en aan uw bedrijf als werkgever.

We plannen dan ook in wanneer het camerateam langskomt indien u kiest voor de Ultimate formule.

Wij maken de vacaturevideo

Formule Essential of Plus

We gaan aan de slag met het door u aangeleverd beeldmateriaal en maken een wervende vacaturevideo in uw huisstijl.

Formule Ultimate

Een camerateam komt langs op uw bedrijf. Op een halve dag (max. 4u) maken we sfeerbeelden en interviewen we bijvoorbeeld een collega en leidinggevende die wat meer vertellen over de job en hun ideale toekomstige collega.

Daarbij helpen we met het stellen van de juiste vragen en zorgen we dat alles natuurlijk in beeld komt, zonder camerastress.

goedkeuring vacaturevideo

U geeft uw goedkeuring

Wij publiceren niks zonder uw goedkeuring. Er zijn 2 correctierondes inbegrepen.

In de montage gaan we aan de slag met alle beelden en maken een mooie mix van sfeerbeelden en interviews. (bij de formule Ultima).

We zorgen voor rechtenvrije muziek en in de finale versie komt de ondertiteling er bij.

Na uw OK starten we met de social media campagne op te zetten.

De video ontvangt u natuurlijk ook zelf om te gebruiken op uw website en social media kanalen.

Social media advertentiecampagne

“This is where the magic happens”

De video integreren we in een social media advertentiecampagne. Afhankelijk van de vacature werken we met Facebook, Instagram of Linkedin.

We gaan aan de slag met het bepalen van de ideale doelgroep aan de hand van regio (min. 15 km) en interesses. Facebook laat sinds december 2021 niet meer toe om te selecteren op geslacht of leeftijd.

Wij beschikken met Nonkel Job over een schat aan social media data. Zo stellen we doelgroepen samen vanuit 336 interessegebieden of tonen we de advertenties aan de hand van de gebruikersgeschiedenis van de Facebook bezoeker.

doelgroepbepaling

We maken een landingspagina

Op de Nonkel Job website krijgt u ook een landingspagina (bij formule Plus en Ultimate) waar uw vacature nog eens uitgebreid uitgeschreven staat.

De video, de functieomschrijving, het gewenste profiel, uw aanbod en de manier waarop de kandidaat kan solliciteren.

Daarbij gebruiken we ook slimme sollicitatieformulieren om de drempel zo laag mogelijk te houden. Meer info over hoe zo een formulier werkt vindt u hieronder.

Slimme sollicitatie­formulieren

Op de Nonkel Job landingspagina gebruiken we slimme sollicitatieformulieren om de drempel zo laag mogelijk te houden.

Niet iedereen, zeker als we de niet-actieve werkzoekenden willen bereiken, heeft een kant-en-klaar CV en motivatiebrief klaar staan op zijn of haar laptop.

In het slimme sollicitatieformulier gaan we stap-voor-stap eenvoudige vragen stellen zodat de geïnteresseerde kandida(a)t(e) zijn/haar contactgegevens en ervaring met de job invult en verstuurt.

Dit zorgt voor een grotere instroom aan kandidaten. We maken het de kandidaat zo makkelijk mogelijk en u beschikt al onmiddellijk over de essentiële gegevens om verder aan de slag te gaan met de selectie.

 

slim sollicitatieformulier
Facebook statistieken

Meten is weten

Eénmaal de social media advertentiecampagne loopt zien we per dag hoeveel unieke personen uw vacaturevideo bekijken en hoeveel geïntereseerden doorklikken naar de landingspagina.

Aan de hand van de cijfers kunnen we bijsturen indien nodig. Dagbudget verhogen om meer mensen te bereiken, looptijd verlengen, regio uitbreiden.

Gemiddeld nemen we voor de advertentie een looptijd tussen 2 weken en 1 maand.

Het dagbudget is het mediabudget dat we rechtstreeks uitgeven aan Facebook of Linkedin om de advertentie te laten verschijnen.

U heeft de juiste kandidaat gevonden

Mirakels kunnen we natuurlijk niet beloven, maar met Nonkel Job doen we er alles aan om voor u die ideale kandidaat te vinden.

We maken gebruik van de kracht van video en storytelling, gecombineerd met de rijke data die social media heeft.

 

kandidaat gevonden